Sluit navigatie

Podotherapie

Last van pijnlijke of vermoeide voeten. Knie, heup of rugklachten… Vrijwel iedereen heeft daar wel eens mee te maken. In veel gevallen gaan de klachten gelukkig vanzelf over. Maar niet altijd… Als de klachten herhaaldelijk terugkomen of te pijnlijk worden, is een bezoek aan een van onze praktijken aan te bevelen.

FIT podotherapie helpt u graag bij het herstel van uw blessure en/of verbetering van uw bewegingsmogelijkheden. Ook voor de behandeling van diabetische voeten hebben wij veel kennis in huis. Kwaliteit en een persoonlijke benadering staan bij ons voorop. Onder kwaliteit van zorg verstaan wij: korte wachttijden, goede bereikbaarheid, optimale behandelresultaten en vanzelfsprekend patiënt tevredenheid.

U heeft géén verwijsbriefje nodig voor de podotherapeut. Natuurlijk, u mag nog altijd eerst een afspraak maken bij de huisarts. Maar het hoeft in principe niet meer. Als u besluit rechtstreeks naar de podotherapeut te gaan, dan voert deze eerst een zogenaamde screening uit. Dit betekent dat er eerst bekeken wordt, of u bij de podotherapeut aan het juiste adres bent. Zo niet, dan kunt u bijvoorbeeld alsnog doorgestuurd worden naar uw huisarts. Wanneer u wel behandeld kan worden door de podotherapeut, dan kan er in overleg met u aan de slag worden gegaan. En dat is wel zo prettig. Immers, hoe sneller u behandeld kunt worden, hoe sneller u herstelt.

Social Media

Blijf up to date door ons te volgen!

Facebook Centrum DynamisTwitter Centrum Dynamis

Centrum Dynamis

Floris Burgwal 194
2907 PL  Capelle a/d IJssel

Dynamis Schollevaar

Filomeentje erf 154 
2907 BC  Capelle a/d IJssel

Scroll naar boven