Cranio Sacraal therapie, Viscerale Manipulatie & Neurale Systeem ManipulatieCranio Sacraal therapieViscerale ManipulatieNeurale Systeem Manipulatie

Cranio Sacraal therapie, Viscerale Manipulatie & Neurale Systeem Manipulatie

Cranio Sacraal therapie, Viscerale Manipulatie en Neurale Systeem Manipulatie gaan uit van het zelfherstellend vermogen van het menselijk lichaam. Pijn, irritatie en onbalans kunnen het gevolg zijn van medicatie, eetgewoontes en onverwerkte emoties, die in periodes van stress en vermoeidheid naar boven komen. Beperkingen in vitaliteit en bewegelijkheid vinden hun oorzaak vaak in verstoringen in de organen en bindweefsel. Onder begeleiding kun je contact maken met deze inwendige obstakels. Zo creëer je ruimte in je lichaam om zichzelf te herstellen.

In de behandelingen combineert Lourenz Nienhuis Cranio Sacraal Therapie, Viscerale Manipulatie en Neurale Systeem Manipulatie tot een geheel waarmee hij je het beste kan helpen. Hij luistert met zijn oren, hart en handen naar wat jij en je lichaam hem vertellen. Zijn handen zijn het gereedschap. Hij spoort inwendige belemmeringen op en behandelt ze met vaak zachte manuele technieken. Hierna neemt het zelfherstellend vermogen van het lichaam het over.

Uw Craniaal Sacraal therapeut

Lourenz Nienhuis

06 - 41 621 526

Social Media

Blijf up to date door ons te volgen!

Facebook Centrum DynamisTwitter Centrum Dynamis

Centrum Dynamis

Floris Burgwal 194
2907 PL  Capelle a/d IJssel

Dynamis Schollevaar

Filomeentje erf 154 
2907 BC  Capelle a/d IJssel

Scroll naar boven