Berdien Hulst-Messerschmidt

Sinds 2001 help ik mensen die op een bepaald punt in hun leven vastlopen. 

Ik nodig je uit om samen te onderzoeken welke gedachtes en aannames je hebt, en hoe dat voor jou voelt. Door dit bewust te doorvoelen en aan den lijve te ervaren, leer je andere keuzes maken. 

Zo ontstaan er nieuwe patronen en een ander, vaak nieuw gedrag. 

Jouw hulpvraag staat centraal in onze sessies. Wat is je doel en wat heb je al geprobeerd om deze te bereiken? Het leren benoemen van jouw gevoel is hierbij belangrijk. 

Ik gebruik hierbij de behandelbank, doe oefeningen en zet in op bewustwording van jouw denken en voelen. Die bewustwording helpt jou om je gedrag en gedachten in het hier en nu waar te nemen. Voelt het goed of niet? Past het bij jou? Hoe komt het dat je er zo goed in bent geworden? En hoe voelt het als je ander gedrag inzet?

Ik heb de haptotherapie-opleiding aan de Academie voor Haptonomie in Doorn afgerond, ben GZ-haptotherapeut en aangesloten bij de Vereniging van Haptotherapeuten (VVH). Naast haptotherapie heb ik mij verdiept in Rationeel Emotieve Training (RET-methode), de Interventiekaart van Marjo Korrel en The Work van Byron Katie.

Uw haptotherapeut

Berdien Hulst

Scroll naar boven